Privacy- en Cookieverklaring

Welkom op Sportflock.com.

Sportflock – Fitness & Lifestyle –  is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van gebruikers en bezoekers van haar websites van groot belang is voor haar activiteiten. Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze websites en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De wijze waarop ligt in deze privacy- en cookieverklaring. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 stelt.

Informatie die wij verzamelen

Als u een contact- of aanmeldformulier op de websites invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over nieuws, onze diensten en aanverwante zaken. Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Gebruik van cookies

Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van onze websites wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de websites combineren en het gedrag van gebruikers analyseren. U kunt het gebruik van deze cookies weigeren, hoewel dit de functionaliteit en het gebruiksgemak van de websites kan beperken.

Met behulp van een cookie kunnen wij u herkennen bij een nieuw bezoek op onze websites. De betreffende website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze websites kunt maken. Cookies kunt verwijderen via de instellingen van uw browser.

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de websites u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

Meer informatie over cookies?

Op de volgende website kunt u meer informatie over cookies vinden: Autoriteit Persoongegevens.

Google Analytics

Sportflock maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de websites gebruiken. Google verzamelt en slaat automatisch bepaalde informatie op inclusief informatie over apparaat gebeurtenissen, zoals crashes, systeemactiviteit, hardware-instellingen, browser type, browser taal, de datum en tijd van uw websitebezoek en de referral-URL, cookies die uw browser uniek kunnen identificeren of uw Google-account. Dit gebeurt in overeenstemming met hun gegevensprivacybeleid: https://policies.google.com/privacy.

Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De Google Analytics dienst valt onder en voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Social Media

Op onze websites zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken.

We sluiten een Facebook-widget in zodat u het aantal likes / shares / aanbevelingen kunt zien en onze webpagina’s kunt “liken / delen / aanbevelen”. Deze widget kan uw IP-adres, uw webbrowser User Agent, verzamelen en cookies in uw browser opslaan, extra tracking insluiten en uw interactie met de widget bewaken, inclusief het correleren van uw Facebook-account met elke actie die u in de widget uitvoert (zoals “Leuk vinden / delen / aanbevelen” onze webpagina), als u bent ingelogd op Facebook. Raadpleeg het privacybeleid van Facebook voor meer informatie over hoe deze gegevens kunnen worden gebruikt:https://www.facebook.com/about/privacy/update.

We gebruiken een Twitter Tweet-widget op onze websites. Als gevolg hiervan maakt onze website verzoeken naar de servers van Twitter zodat u onze webpagina’s kunt tweeten met uw Twitter-account. Deze verzoeken maken uw IP-adres zichtbaar voor Twitter, die het mogelijk in overeenstemming met hun privacybeleid voor gegevens gebruikt: https://twitter.com/en/privacy#update.

We gebruiken een Google Plus-widget op onze websites. Als gevolg daarvan maakt onze website verzoeken naar de servers van Google zodat u onze webpagina’s kunt delen met uw Google Plus-account. Deze verzoeken maken uw IP-adres zichtbaar voor Google, die het mogelijk in overeenstemming met hun privacybeleid voor gegevens gebruikt: https://policies.google.com/privacy.

We gebruiken een Linkedin Share-widget op onze websites om onze webpagina’s op Linkedin te delen. Deze verzoeken kunnen uw IP-adres volgen in overeenstemming met hun gegevensprivacybeleid: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Advertentiebedrijven

Wij maken gebruik van advertenties van advertentiebedrijven wanneer u onze websites bezoekt. Deze advertenties worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door de advertentiebedrijven. De code kan een cookie plaatsen. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van de advertentiebedrijven (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken. Sportflock gebruikt advertenties met cookies van de volgende partij: Tradetracker.

Links naar andere websites

Op onze websites treft u een aantal links aan naar andere websites. Sportflock is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Bewaren Persoonlijke Informatie

Uw persoonsgegevens worden nooit langer bewaard dan nodig is voor de in deze privacyverklaring of op de websites omschreven doelen, behalve wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

Beveiliging

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons.

Uw rechten

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen, te verplaatsen of te beperken. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de verwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt dergelijke verzoeken sturen naar onze contactgegevens. We reageren zo snel mogelijk op uw verzoek. Zorg ervoor dat u duidelijk aangeeft wie u bent, zodat wij zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan gewijzigd worden. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Geüpdatet: 22 mei 2018

Sportflock Most Wanted

Biceps Triceps