Biceps en triceps thuis trainenBiceps en Triceps thuis trainen kan goed. Hiervoor heb je namelijk alleen een setje dumbells nodig en motivatie om thuis aan de slag te gaan. Eenmaal een setje dumbells in huis dan kan je Biceps en Triceps fitness oefeningen gaan trainen.

Triceps thuis trainen

De triceps ook wel bekend als de push-spier zijn spieren die veel aandacht nodig hebben voordat je daadwerkelijk een mooi resultaat ziet. Als je eenmaal getrainde triceps hebt dan stralen je armen veel kracht uit. Hieronder staan een aantal fitness oefeningen die je in jouw arm training kan opnemen. Klik op de oefeningen voor een uitgebreide uitleg. Als je de oefening namelijk goed uitvoert zal je sneller resultaat behalen.

Deze fitness oefeningen kan je met behulp van een setje dumbells makkelijk thuis trainen. Pak per thuistraining 3 oefeningen eruit en doe van elke oefeningen 4 sets en 12 tot 15 herhalingen. De triceps hoef je twee keer in de week te trainen. Bij de dips kan je ook doorgaan tot je niet meer kunt (trainen tot falen). Tip voor de dips, gebruik hierbij twee stoelen. Om de dips zwaarder te maken kan je uiteindelijk ook nog een dumbell op je schoot leggen.

Biceps thuis trainen

De biceps zijn spieren die veel mannen heel vaak thuis trainen. De biceps worden vaak ook wel ‘showspieren’ genoemd. Grote biceps worden geassocieerd met mannelijkheid. Maar veel fitnessers vinden de biceps trainingen ook gewoon een lekkere pomp geven.

Hieronder staan een een aantal goede biceps oefeningen voor thuis trainen. Ook hier geldt dat je de uitvoering goed uit moet voeren voor daadwerkelijk meer spiermassa. Klik op de oefeningen voor een uitgebreide uitleg, foto en filmpje.