Selma Guiking
Selma GuikingPersonal Trainer
  • Naam: Selma Guiking

  • Leeftijd: 36

  • Beschikbaar in: Amsterdam (Nederland).

  • Talen: Nederlands

  • Prijs: vanaf €  per uur

  • Gediplomeerd Personal Trainer

No Introduction Video

Mijn naam is Selma Guiking. Ik ben een zelfstandige gecertificeerde Personal Trainer (onder andere Chivo, NASM, Fitness A).

Zolang ik me herinner ben ik beweeglijk geweest: gym was m’n favoriete vak op school. Na volleybal en dansen kwam ik bij fitness terecht. Want de fascinatie voor beweging en wat een gezonde leefstijl doet voor je lijf nam steeds serieuzere vormen aan. Tot aan de keuze om met mijn eigen bedrijf mensen te helpen gezonder, slanker en energieker te maken.

Mijn specialismen zijn personal training aan huis/op locatie (trainen zonder apparaten, functionele training), afvallen en conditie opbouwen, duurzaam afvallen, houding en blessurevrij trainen, motivatie en leefstijl verandering

Je lichaam is een geschenk. Dat lijkt zo’n dooddoener, maar focussen op wat je wél kunt en écht wilt is de basis voor een succesvol traject. Ik help je met het formuleren van realistische doelstellingen en stapsgewijs je eigen weg te vinden. Je leeft tenslotte niet om te trainen, maar je traint voor een beter leven.

Ik ben beschikbaar voor Personal Training in Amsterdam en heb daar vanaf 2009 mijn eigen bedrijf Selsa Personal Training. Maar we geven ook Personal Training in Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

#selsa op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for sportflockfitness is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Videos van Selma Guiking op Sportflock

Artikelen van Selma Guiking op Sportflock