BodyJam

BodyJam is de super effectieve cardiotraining van Les Mills. Daarbij ervaar je de sensatie van dans! Je werkt daardoor al dansend aan je gezondheid.

BodyJam is een energieke fitness dans groepsles. Er wordt gedanst op een mix van nieuwe muziek. Het bestaat uit een paar basisbewegingen die je van te voren onder de knie moet hebben. Deze fitness les spreekt eigenlijk voor zich en heeft een hoge intensiteit.

Door de vele opties heeft deze groepsles een goed instapniveau voor jong en oud. Leer om soepel en losjes te bewegen op de nieuwste en coolste beats.

Iedere 3 maanden wordt de les, zoals bij alle Les Mills programma’s, voorzien van nieuwe muziek en dansmoves. Daardoor is iedere les weer een nieuwe ervaring! De hoge intensiteit van de les zorgt ervoor dat je conditie toeneemt en je vetmassa afneemt. Met BodyJam krijg je al swingend het lichaam en de conditie van je dromen!

Tijdens de lessen van BodyJam verbeter je dus onder ander je conditie, uithoudingsvermogen, verhoogde vetverbranding en je ritmegevoel. Het gemiddelde calorieverbruik per les is ongeveer 545 kcal!

Voor wie is BodyJam bestemd?

Voor gevorderde sporters die van dansen houden en graag hun uithoudingsvermogen willen verbeteren.

En voor wie is het niet bestemd? Personen die last hebben van knie- of rugklachten.

Kans op blessures?

De kans op een blessure is aanwezig. Tijdens de lessen wordt er namelijk veel gesprongen. Dit kan klachten veroorzaken.