RPMRPM is het effectieve spinning programma van Les Mills op muziek en is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten.

RPM is één van de fitness groepslessen waarmee je gemiddeld de meeste calorieën verbrandt. Hoewel de intensiteit van de training (weerstand van de fiets) zelf kan worden ingesteld is dit dus een zware trainingsles. Het maakt hierdoor niet uit of je oud, jong, beginnend sporter of gevorderde bent. RPM doe je altijd op je eigen niveau! Wanneer je eenmaal begonnen bent, ben je niet meer te stoppen!

Als je regelmatig lessen volgt van RPM, zal je merken dat je uithoudingsvermogen toeneemt. Hierdoor kan je telkens beter en zwaarder meedoen. Resultaten van zo’n les is dat je conditie verbeterd, je vetpercentage neemt af en je uithoudingsvermogen zal toenemen.

Voor wie is RPM bestemd?

Mensen die een betere conditie willen opbouwen en hierbij hun uithoudingsvermogen willen verbeteren en vetpercentage willen verlagen.

Voor wie is het niet bestemd? Personen die last hebben van knie- en heupklachten.

Kans op blessures?

De kans op blessures is aanwezig. Je zal altijd je fiets goed moeten instellen (vraag dit na bij de instructeur) en er is kans op beenblessures als die te zwaar worden belast.