CXWORXCXWORX is een revolutionaire fitness groepsles van Les Mills. Het is de ultieme core training die je mentaal en fysiek uitdaagt. Met deze groepsles versterk en vorm je je buik– en bilspieren terwijl je functionele kracht wordt verbeterd!

CXWORX motiveert je om buiten je comfort zone te treden en is de ultieme workout om je mid-sectie strak en in vorm te krijgen. De groepsles duurt slechts 30 minuten.

Iedere les bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst zullen de core spieren worden opgewarmd in de warming-up. Na de warming-up is het tijd om je buikspieren flink aan het werk te zetten! Doormiddel van gevarieerde buikspieroefeningen zoals (zijwaartse) plankposities, worden je buikspieren uitgedaagd. In het laatste onderdeel ligt de focus voornamelijk op het vormen en strakker maken van je bil- en rugspieren. Hierdoor zal je houding worden verbeterd en je romp worden verstevigd.

CXWORX is conditioneel niet zwaar. De focus ligt meer op kracht en doorzettingsvermogen. Vanwege de verschillende opties is het geschikt voor alle sportniveaus: van beginner tot gevorderde.

CXWORX combineert het beste van een fitness groepsles en een sessie van een personal training.

Voor wie is CXWORX?

Het is vooral bestemd voor sporters die een uitdagende workout willen met snel resultaat.

Voor wie is het dan niet bestemd? Sporters die snel last hebben van klachten in het lichaam.

Kans op blessures?

De kans op blessures is aanwezig. Je houding is zeer belangrijk.