BodystepBodyStep is de energieke workout van Les Mills. Het  richt zich op het verbeteren van je conditie, uithoudingsvermogen en coördinatie. Daarnaast verbrand je ook nog eens heel veel calorieën! Zo’n 545 kcal per les!

Bij deze fitness lessen gebruik je een step. Dit is een in hoogte verstelbaar bankje waar je, op de maat van de muziek, op verschillende manieren op- en afstapt.

BodyStep is een full-body workout en geschikt voor jong en oud, beginner of gevorderden. Alle niveaus dus. Door de vele opties die gegeven worden is de les goed te volgen voor beginners, maar ook zeker nog een uitdaging voor gevorderden. Tijdens deze groepsles voer je meerdere oefeningen achter elkaar uit zonder grote rust periodes. Je merkt daardoor dat je hartslag en ademhaling versnelt. Dat activeert tevens je vetverbranding! BodyStep is dus een goede les om af te vallen en je conditie te verbeteren!

Deze fitness oefeningen zijn gemakkelijk en worden vaak herhaald. Deze groepsles is gericht op afslanken van de billen, buik en benen.

Voor wie is Bodystep bestemd?

Deze vorm is vooral geschikt voor de actieve sporter zowel beginnend en gevorderd.

Voor wie is het niet bestemd? Personen die last hebben van rug- en knieklachten.

Kans op blessures?

De kans op blessures is niet heel groot. Het zijn simpele oefeningen.